https://igemorzsacskak.blog.hu/media/írás.jpg

Megvallom Jézust? Vallomást, tanúságot teszek róla az életemmel, tetteimmel? Ő megígéri, ha igen, akkor előkészíti a helyet számunkra az Atyai házban!

A bejegyzés trackback címe:

https://igemorzsacskak.blog.hu/api/trackback/id/tr93254420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilás 2011.09.26. 13:43:17

A megvallás,a hiteles megvallás egy folyamat eredménye. Éhezned és szomjaznod kell az Urat.Találkoznod kell Vele. Vele kell, hogy legyél,egyél,igyál,lélegezz. Vele kell, hogy betöltekezz. A kályhának is belülről négyszáz fokosnak kell lennie,hogy a szobában 23 fok legyen. Át kell, hogy ízzitson a jelenléte, hogy sugározhasd Őt magadból, érzelemmel, döntéssel, szóval és tettekkel. Ezzel már mindent megkaptál az Úrtól,de Ő mégis azt mondja, hogy ezen felül Atyja házába vár az összes Szentekkel és angyalokkal együtt, hogy megjutalmazzon téged, s együtt örvendezhessetek örökkön-örökké.
süti beállítások módosítása