https://igemorzsacskak.blog.hu/media/írás.jpg

Sokat szenvedett...értünk...szeretetből és mi hogyan fogadjuk a szenvedést? Ő ismeri szenvedéseinket, megszenteli és egyedül Ő segít azokat szeretetből elhordozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://igemorzsacskak.blog.hu/api/trackback/id/tr143248249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilás 2011.09.23. 21:42:21

Szenvedni nem természetes dolog. Idegen tőlünk. Érezzük,hogy rossz. Mégis nap mint nap találkozunk vele. A szenvedésnek önmagában semmi értelme sincs. Egy negatív előjel, amely próbál megfosztani a kiteljesedéstől. A szenvedés viszont Jézus Krisztusban teljes egészében éretelmet nyert. Minden keserűség,bűn és halál az Ő keresztfájában fókuszálódik. Ő már elszenvedte érted és helyetted. Jól jegyezd meg:Sohasem vagy egyedül a szenvedésben. Jézus átölel téged a szenvedésben. Jézus megszenteli a szenvedésedet és gyümölcsözővé is teheti azt. Szenvedni könnyű? Nem. El lehet kerülni? Nem. El kell csüggednünk e miatt?Ó nem!"Éppen ezért nem csüggedünk el, sőt, még ha a mi külső emberünk romlásnak indul is,a belső emberünk mégis napról-napra mégis megújul. Ez a mi mostani, könnyű szenvedésünk ugyanis a dicsőségnek igen nagy,örök mértékétz szerzi meg nekünk" 2 Kor 4,16-17.
süti beállítások módosítása